Jeugd

JEUGDSPELERS 8-18 JAAR
Bij ons is volop de mogelijkheid om te badmintonnen voor jeugdleden. De leeftijd om te beginnen ligt op acht jaar. Het seizoen begint gelijk met de basisschool na de zomervakantie en eindigt voor de jeugdleden eind juni. Tijdens de schoolvakanties is er geen training voor de jeugdleden. De jeugdleden krijgen iedere woensdagavond training, die wordt gegeven door de ervaren speler Milan Lammers.

Milan Lammers

 

LEEFTIJD 8 – 12 JAAR
Voor kinderen van 8 tot en met ongeveer 12 jaar is er training op de woensdagavond van 19.00-20.00 uur. Na een warming-up volgen allerlei behendigheidsoefeningen met het racket en de shuttle. Er wordt veel gebruik gemaakt van spelmaterialen, zoals ballonnen, softballen, hoepels, etc. Door spelend te leren worden de beginselen van het badminton bijgebracht. Het is dus geen strenge en fanatieke training, maar een leuke, speelse begeleiding, waarbij de kinderen klaargestoomd worden voor de oudere groep/leeftijd.
Wanneer de kleinsten de basisprincipes onder de knie hebben en meer training willen i.p.v. spelletjes, stromen zij automatisch door naar de volgende jeugdgroep (13 tot 18 jaar).

LEEFTIJD 13 – 18 JAAR
Voor kinderen van 13 tot 18 jaar is er training op de woensdagavond van 19.00-20.00 uur. Dit zal dan als volgt gaan: de jeugd van ca. 13 tot 18 jaar, doet (bijna) geen spelletjes meer. De nadruk ligt op het verbeteren van het badmintonspel.

ACTIE:
De eerste vier keer dat je komt spelen zijn gratis. Dan kun je rustig ervaren of je het spelletje leuk vindt of niet. 

Een racket kun je in die eerste vier weken wel lenen van de trainer. Iedereen kan het leren en je bent lekker in beweging. Kom gerust een keertje langs. Wanneer je je aanmeldt voor een jaar, krijg je een gratis racket!

Klik voor meer info in het menu op “Lidmaatschap”