Waardecheque voor parabadmintonners

Lokaal sport- en beweegakkoord gemeente Epe – BC Epe Parabadminton.

Ongeveer 2 jaar geleden zijn wij als Badminton Club Epe een nieuw initiatief gestart voor mensen met een beperking, parabadminton. Tijdens de reguliere trainingsavond op woensdag geeft oud Europees kampioen aangepast badminton, Marcel Smouter, training aan de doelgroep. Momenteel wordt er al fanatiek in 2 verschillende doelgroepen getraind.

Op woensdagavond 30 augustus kwam Niels Elijzen namens de regiegroep van het lokaal sport-en beweegakkoord langs om de cheque uit te reiken aan de sporters. Er is 1.000,- overhandigd voor de promotie en de aanschaf van materialen, zodat de doelgroep op hun eigen niveau kan bewegen.

Kent of bent u iemand die binnen de doelgroep valt en lijkt het u leuk om het badminton beter onder de knie te krijgen? Neem dan contact op met: secretaris@badmintonepe.nl

Heel Epe Beweegt (Koppel-Swoe), ONTZETTEND BEDANKT !!!!